Domov

Gospodinjstvo 2023 web foto 1 jota 368x300

Kuhanje

Enostaven recept za joto po primorsko

Recept, ki ga predstavljamo, vsebuje skrivnosti jote, ki se je od nekdaj kuhala na južnem Primorskem.

Preberi več
Gospodinjstvo 2023 web foto 1 Baby gospodinjstvo 368x300 1

Otroci

Baby gospodinjstvo: skupnost mladih mamic

Spoznaj skupnost za mamice dojenčkov in malčkov. Na enem mestu te čakajo recepti, triki in nasveti za kuhanje doma!

Preberi več
Gospodinjstvo blog social jesen 2018 foto hygge 368x300

V trendu

Hygge, japonski zen v danski obliki

V zadnjem času se zdi, da vsi uporabljajo besedo, za katero ne vemo prav dobro, kako jo izgovoriti, kaj šele, da bi razumeli njen pomen. Srečujemo jo na platnicah knjig, v člankih revij, na spletnih straneh in družabnih omrežjih. Povezujemo jo s srečo, udobjem in občutjem zadovoljstva, toda nič od tega ni njen dobeseden prevod.

Preberi več
Gospodinjstvo 2023 web foto 1 potica 368x300

Kuhanje

Potica je kraljica praznikov - izvoli recept

Le kdo ne obožuje vedno slastne potice? V originalni različici je narejena z orehovim nadevom, danes pa poznamo še druge verzije, kot so makova, kokosova, pehtranova in mandljeva.

Preberi več
Gospodinjstvo 2023 web foto 1 minestra 368x300 v2

Kuhanje

Krepka in nasitna italijanska mineštra

Ta priljubljena enolončnica izhaja iz Italije. Ima veliko različic, nekateri dodajo raje klobase ali katero drugo mesnino, naš recept je bil prvotno objavljen na našem Instagramu Baby gospodinjstvo. Recept je za en velik lonec.

Preberi več
Gospodinjstvo blog social 2020 foto pranje 368x300

Čiščenje

Kako pogosto prati posteljnino in oblačila

Poznaš tisti občutek, ko se po popolni negi zakopaš v sveže čisto posteljnino? Voilà, zdaj ga, z upoštevanjem naših nasvetov, lahko doživiš v prav vsakem kotičku svojega doma.

Preberi več
Gospodinjstvo blog social 2020 foto oblacila

Čiščenje

Čas je za organizacijo garderobne omare

Ko pridejo visoke stopinje in topli sončni žarki, je to za tiste z manjšimi garderobnimi omarami klic k preurejanju poletnih in pomladnih oblačil izpod postelj in vrhov omar. Kdor trdi, da to ni težko delo, se moti ...  Z našo pomočjo si ga lahko olajšaš! Sledi spodnjim korakom, če si želiš nasmeška vsakokrat, ko odpreš vrata svoje garderobne omare.

Preberi več
Gospodinjstvo blog HRANA 2 social jesen 2018 foto recepti s kakiji 368x300

Kuhanje

Top 5 receptov s kakijem

Kaki ali zlato jabolko je (bila) hrana bogov, prava vitaminska bomba. Na slovenskem se najboljši domači dobijo novembra. Pripravili smo najboljše recepte za tvoje dobro, poskusi jih pripraviti doma.

Preberi več
Gospodinjstvo blog HRANA 2 social jesen 2018 foto pita 2 368x300

Kuhanje

Enostavna pita z jagodičevjem

Ljubezen do pit se rodi v trenutku, ko jih poskusiš. Radi jo pripravimo tudi na hitro, brez pečenja nadeva. Uporabimo sveže ali zamrznjeno odtajano sadje. Tudi veganska različica recepta!

Preberi več
Gospodinjstvo HRANA social jesen 2018 web matcha latte

Kuhanje

Matcha latte: preverjeno dober recept

Topel napitek zelene barve je odlično nadomestilo za jutranjo kavo. Spodbuja koncentracijo, izostri čute in te z dobrim okusom popelje na plantaže zelenega čaja.

Preberi več

Poišči uporabne nasvete in recepte tudi na Instagramu.

Prikaži več fotografij

Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravah, s katerimi dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj.